Natur/Attraktioner 

Huset ligger meget naturskønt med udsigt til skov, mose samt med havet i baggrunden. Der er vilde heste på terrænet, der støder op til huset samt langhårede kvæg og tamheste på de andre omkringliggende marker. Der er fuglereservat med udkigstårn få meter fra huset, samt gode fiskemuligheder i en afstand af 3-400 meter.

Vilde Heste
Vilde Heste

En spændende attraktion i Gulstav Mose er de flotte, vilde heste. I oktober 2006 blev der udsat 25 Exmoorhopper og -ungheste på et 100 hektar stort areal på Langelands sydligste spids. Desuden kom en hingst fra Tyskland til flokken i 2007. Hingsten levede helt op til forventningerne, idet flokken i 2010 var oppe på omkring 75 dyr. Nu er den tyske hingst kommet i ”aftægt” i et andet reservat tæt på. En ny førerhingst kom til i januar 2013. Flokken er april 2013 på ca. 57 dyr.

press to zoom
Fugletårn
Fugletårn

Kun ganske få meter fra sommerhuset, har ornitologisk forening bygget en fugle udkigstårn, med fantastisk view over skov, mose og havet. Du kan holde øje med diverse fugle og fugletræk.

press to zoom
Bagenkop Havn
Bagenkop Havn

Langelands sydligste by Bagenkop ligger kun 4 km fra sommerhuset. Her er der havnemiljø med lugt af tjære og saltvand. Her kan købes friskfangede fisk. De gamle fiskere sidder på bænken i ”sladreskuret” og drøfter livets større og mindre begivenheder. Du kan gå en tur på kajen og opleve den maritime stemning.

press to zoom
Fulgeliv
Fulgeliv

Stedet er kendt for sit rige fugleliv. Der kan opleves stort fugletræk, rovfugle, duer og småfugle specielt forår og til dels efterår. Læs mere på hjemmesiden

press to zoom
Vandreruter
Vandreruter

Der er rig mulighed for vandreture i området omkring sommerhuset. Der kan opleves den mest fantastiske udsigt over landskabet fra områdets hattebakker. Du kan gå i skoven, på klinterne, langs vandet med de mange rullesten. Der findes en folder med naturstier på

press to zoom
Fiskeri
Fiskeri

sydspidsen af Langeland er der gode muligheder for lystfiskeri. Du kan fange bl.a. havørred, laks, torsk, hornfisk m.m. Fiskeri kan foregå fra land og til havs. Der er mulighed for stangfiskeri fra kysten, eller du kan tage ud i båd.

press to zoom
Naturreservat
Naturreservat

Store dele af spidsen på Sydlangeland er overtaget af Naturstyrelsen for udlægning af naturreservat /fredning af arealer. Senest er der udgravet søer for at give gode betingelser for springfrøen. Der tages hele tiden nye initiativer.

press to zoom
Gulstav Fyrtårn
Gulstav Fyrtårn

Ikke langt fra sommerhus ligger Kelsnor Fyr. Det smukke fyr er 34 meter højt og opført i 1905. Når du går op på bakketoppen øst for sommerhuset vil du opleve en fantastisk udsigt over Kels-Nor med fyret i baggrunden.

press to zoom